FACILITATI

Instructorii Mega Gym iti stau la dispozitie cu
programe de antrenament si nutritie personalizate

Facilitati Fitness
Clase Aerobic


NOU - Circuit Fitness

La cererea clientilor salii, am adaugat o noua clasa: CIRCUIT FITNESS

Aceasta clasa este un tip de antrenament care se desfasoara pe ateliere de lucru implicand toata musclatura corpului sau doar o parte. In cadrul clasei de Fitness Circuit ne propunem utilizarea aparatelor si a greutatilor (gantere, bara) sub coordonarea a 2 antrenori ai salii. La aceasta clasa puteti participa doar cu rezervare la receptie.

Echipament Modern

In cadrul Mega Gym Constanta beneficiezi de aparatura profesionala destinata antrenamentului fiecarei grupe musculare, sala fiind impartita pe zone dedicate de bodybuilding, fintess sau aerobic.

Mergand regulat la sala de fitness Mega Gym, vei reusi sa iti mentii greutatea corporala prin dezvoltarea musculaturii si arderea grasimilor. Programele noastre de fitness se pot folosi atat in regim intensiv ( 4-5 ori pe saptamana ) , cat si in regim de mentinere ( 2-3 ori pe saptamana ) si sunt potrivite atat pentru femei cat si pentru barbati.

Antrenori Calificati

Instructorii Mega Gym iti stau la dispozitie atat cu programe de antrenament personalizate, cat si cu sfaturi legate de nutritie sau informatii despre modul in care organismul tau raspunde la stimulii oferiti de exercitiile fizice pe care le faci.

Fie ca vrei sa slabesti, sa iti dezvolti musculatura sau pur si simplu sa ai un mod de viata echilibrat si sanatos, antrnenorii salii de fitness Mega Gym te vor insoti la fiecare pas in procesul de a obtine fizicul ideal pentru tine.


Bar Sportiv

Oricand in pauza dintre antrenamente poti servi o bautura racoritoare, un shake proteic sau poti consuma un baton energizant. De asemenea barul sportiv Mega Gym este dotat cu suplimente nutritive si proteice de cea mai inalta calitate putand satisface nevoile si celui mai pretentios "sportiv".

Aici mai poti sa gasesti, pe langa multitudinea de suplimente si manusi de antrenament, curele, tricouri, sepci si alte accesorii pentru antrenament.

CLASE DISPONIBILE

Cristina

vezi program

Step tone / Power barbell / Tonifiere / Step Power / Fit Ball

vezi program

Starlin

vezi program

Functional Training / Zumba Fitness

vezi program