DESPRE

In cadrul Mega Gym Constanta beneficiezi de aparatura fitness profesionala
destinata antrenamentului fiecarei grupe musculare, si personal calificat.

Galerie Imagini
Sala de Fitness

Mega Gym - Sala Fitness Constanta

In cadrul Mega Gym Constanta beneficiezi de aparatura profesionala destinata antrenamentului fiecarei grupe musculare, si personal calificat ce te va ajuta sa-ti depasesti limitele si sa obtii rezultate uimitoare.

Sala este impartita in cinci zone principale:

Zona 1 (demisol) vestiar barbati
Zona 2 (parter) destinata antrenamentelor de tip fitness si cardio
Zona 3 (etaj 1) spatiu amenajat pentru bodybuilding si cresterea andurantei
Zona 4 (etaj 2) sala de fitness, vestiar femei
Zona 5 (etaj 3) sali de aerobic si antrenamente multifunctionale


Calitatea si complexitatea serviciilor oferite, destinate imbunatatirii conditiei fizice si a starii generale, recomanda Mega Gym ca fiind una dintre cele mai performante sali de fitness. Intr-o ambianta placuta si relaxanta ai sansa sa uiti de stress si rutina pentru a petrece cateva ore in centrul nostru unde ai acces la o paleta larga se servicii in scopul imbunatatirii conditiei tale fizice.

Printre serviciile oferite se numara aparatura destinata remodelarii corpului tau prin exercitii de fitness, aerobic, spinning sau bodybuilding si de asemenea vestiare moderne si incapatoare, dusuri, salon de masaj, create special pentru ca tu sa ai parte de o experienta unica.


Atmosfera din sala noastra de fitness creaza exhilibrul perfect intre dinamism si relaxare. Fiind structurata pe 3 nivele cu o suprafata foarte mare, poti sa fi sigur ca mereu vei avea destul loc sa iti desfasori programul fara a fi deranjat de restul membrilor, iar instructorii nostrii sunt mereu prezenti pentru a te indemna sa iti depasesti limitele si sa ajungi la un nivel energetic optim.

Mega Gym iti pune la dispozitie programe pentru orice varsta, conditie fizica si scop legat de fitness, singurele conditii fiind sa fii apt pentru efort fizic, sa stii ce vrei si sa vrei cu adevarat sa reusesti.

Te asteptam !!!

Sala Ștefăniță Vodă

NOU


Sala Ileana Cosanzeana

Vestiar Barbati - Demisol


Sala Cardio - Parter


Sala Bodybuilding - Etaj 1


Sala Fitness - Etaj 2


Vestiar Femei - Etaj 2


Sala Aerobic - Etaj 3


Sala Multifunctionala - Etaj 3